Fraser heeft flink te puzzelen op trainingskamp Vitesse

8 januari 2018, 08:31   Bijgewerkt: 8 januari 2018, 08:39

Na een wisselvallige eerste seizoenshelft gaat Vitesse-trainer Henk Fraser tijdens het trainingskans in Oliva (Spanje) een aantal spelers opnieuw beoordelen. Met name achterin zijn er nog een flink aantal vraagstukken voor de trainer in het elftal voor de tweede seizoenshelft. 

Talent Julian Lelieveld heeft namelijk de concurrentiestrijd gewonnen van Frankaty Dabo, terwijl ook Arnold Kruiswijk weer fit is. Of hij in het centrum komt, lijkt onzeker. "Ik moet Matt Miazga en Guram Kashia een compliment maken", stelt Fraser in De Gelderlander namelijk. "Ze hebben alles gespeeld. Miazga kan in alle systemen uit de voeten. Hij is een zekerheidje." Ook de jonge Thomas Oude Kotte is een goede optie voor de plekken achterin. "Hij ontwikkelt zich goed."

Op het middenveld moeten Thomas Bruns en Thulani Serero vechten om het laatste plekje, naast Mason Mount en Navarone Foor. "Serero is in balbezit en opbouwend van achteruit misschien wel de beste speler van Vitesse. Maar hij moet die kwaliteiten ook laten zien. De trainingsweek biedt uitsluitsel. De spelers bepalen uiteindelijk de keuzes die een trainer maakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen