Breuer: "Iedereen stopt het liefste zoals Dirk Kuyt dat deed"

11 januari 2018, 10:41

Onder trainer Alex Pastoor was Michel Breuer de zekere aanvoerder van Sparta Rotterdam, maar onder diens opvolger Dick Advocaat is het maar de vraag of de ervaren verdediger nog steeds de aanvoerdersband mag dragen. Op het eerste gezicht en op basis van de laatste trainingen, lijkt de routinier buiten de basiself te vallen.

"Iedereen moet zich opnieuw bewijzen", beseft Breuer tegenover RTV Rijnmond. "Dat moest ik bij Alex ook, ondanks dat ik altijd speelde. Een nieuwe trainer heeft nieuwe ideeën en nieuwe zienswijzen. Iedereen begint op nul en dan moet je maar zien of je speelt. Het gaat erom dat Sparta in de Eredivisie blijft."

En wie dan de captain is, weet Breuer niet. "Geen idee of ik nog aanvoerder ben, daar hebben we het nog niet over gehad. Ik heb niet veel gesproken met Dick Advocaat, hij hoeft niet van mij uitgelegd te krijgen wat er misging bij Sparta. Hij heeft veel wedstrijden teruggekeken."

Dat met het verliezen van zijn basisplaats mogelijk ook een treurig afscheid wacht voor Breuer, houdt hem niet bezig. "Natuurlijk stopt iedereen het liefste zoals Dirk Kuyt, met (in mijn geval, red.) drie keer scoren tegen Feyenoord. Maar het houdt me niet bezig", aldus de achterhoedespeler, die in het midden liet of dit zijn laatste voetbaljaar is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen