Gisteren gemist: AZ klopt Willem II, Barcelona ontsnapt

29 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 28 januari 2018, 23:37

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 28 januari.

AZ heeft aan kwartier genoeg tegen kwetsbaar Willem ll

AZ heeft zondagavond een effectieve zege weten te boeken in Tilburg. Tegen Willem ll begonnen de Alkmaarders bijzonder voortvarend, waardoor de eindstand al na een kwartier op het bord stond. Alireza Jahanbakhsh nam zijn ploeg bij de hand en zorgde met een assist op Mats Seuntjes en een treffer van eigen productie voor een rustige middag aan Alkmaarse zijde: 0-2.

Messi en Suárez herstellen schade bij matig Barcelona

Met horten en stoten heeft FC Barcelona de zeventiende competitiezege van het seizoen geboekt. Een matig Barça won zondagavond met 2-1 van Deportivo Alavés, dat tot twintig minuten voor tijd op voorsprong stond. Luis Suárez en Messi wisten de schade tijdig te herstellen.

Van de Looi toont begrip voor spreekkoren aan zijn adres

Het publiek van Willem II keerde zich zondag tegen hun eigen trainer Erwin van de Looi. "Erwin, rot op", klonk het tegen AZ van de tribunes. Van de Looi maakte deze week bekend na dit seizoen te vertrekken bij de Tilburgers. Van de Looi toont begrijpt de spreekkoren aan zijn adres.

Fortuna Sittard doet zaken met Norwich en huurt middenvelder

Fortuna Sittard heeft zich versterkt met de negentienjarige Todd Cantwell. De middenvelder wordt gehuurd van het Engelse Norwich City. Hij maakt het seizoen af in Sittard. De middenvelder is per direct inzetbaar voor de nummer drie van de Jupiler League.

Cocu rekent op Pereiro: "Samenwerking is zeker niet beëindigd"

Phillip Cocu behoudt Gastón Pereiro graag voor PSV. De Uruguayaan is in Eindhoven op de bank beland en voor hem bestaat concrete belangstelling, weet het Eindhovens Dagblad. Maar het lijkt erop dat de middenvelder annex aanvaller bij de koploper blijft.

Belangrijke uitslagen

Willem II - AZ 0-2

FC Barcelona - Deportivo Alavés 2-1

Sevilla - Getafe 1-1

Atlético Madrid - Las Palmas 3-0

AC Milan - Lazio 2-1

AS Roma - Sampdoria 0-1

Hannover - Wolfsburg 0-1

Bordeaux - Olympique Lyon 3-1

Standard Luik - Anderlecht 3-3

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen