Elsen mist beleving op MVV-training en grijpt hard in

8 februari 2018, 14:27

MVV-trainer Ron Elsen heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid bij zijn selectie. De laatste vier duels werd er niet gewonnen in de Jupiler League en bovendien miste de coach belevenis bij zijn spelersgroep, waardoor hij tijdens de training hard ingreep. "Ik ga door met jongens die willen", riep hij over het veld. 

Zeven spelers, onder wie Steven Pereira, topscorer Jonathan Okita, Marvin Ogunjimi en Christophe Janssens, liet hij na een oefening waarin zij zich onvoldoende inzetten, apart trainen van de groep. De overige spelers speelden een partijspel. "We zitten in een moeilijke periode en om daar uit te komen, kun je alleen maar hard werken en geconcentreerd blijven. Daar ontbrak het aan en dat irriteert", aldus de coach tegenover De Limburger.

Of hij hen in de wedstrijd tegen SC Cambuur ook passeert, liet Elsen in het midden. Wel verwacht hij een lastig karwei in Friesland. "We zullen ons tot de tanden toe moeten wapenen tegen deze 'reus' in de eerste divisie. Cambuur heeft een goed publiek en er heerst altijd veel ambiance. Die club is in staat met deze selectie twee Jupiler League-waardige teams samen te stellen. We krijgen elke wedstrijd weer kansen om te scoren, maar het is steeds net niet. We kunnen moeilijk het verschil maken. Dat moet een keer veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen