Monaco rekent zeer eenvoudig af met laagvlieger Angers

10 februari 2018, 21:50

AS Monaco heeft het gat met koploper Paris Saint-Germain weer teruggebracht tot twaalf punten. Op bezoek bij Angers boekte de nummer twee van de Ligue 1 zaterdagavond een vrij eenvoudige overwinning. Het werd 0-4 voor Monaco.

Monaco kwam na tien minuten spelen met een beetje geluk op voorsprong. Ludovic Butelle werkte de bal achter zijn eigen doelman en opende zo onbedoeld de score. Na een half uur spelen was het Stevan Jovetic die zich als vervanger van Radamel Falcao liet gelden. De aanvaller verdubbelde de score.

Na een uur spelen viel ook de derde treffer voor de bezoekers. Op aangeven van Thomas Lemar tekende Jovetic voor zijn tweede van de avond. Het slotakkoord was vervolgens voor Andrea Raggi. Hij bepaalde na goed voorbereidend werd van Youri Tielemans de eindstand op 0-4.

Dijon - Nice 3-2

OGC Nice heeft voor de derde keer op rij niet weten te winnen in de Ligue 1. Op bezoek bij Dijon werd er met 3-2 verloren. Nice kwam na een uur spelen op achterstand door een treffer van Julio Tavares. Goals van Pierre Lees-Melou en Alassane Plea bogen die achterstand echter binnen tien minuten om in een voorsprong. 

In de slotfase ging het alsnog fout voor de bezoekers. Dijon kreeg twaalf minuten voor tijd een strafschop toegewezen en Tavares maakte vanaf elf meter zijn tweede van de wedstrijd. Kort voor tijd bezorgde Chang-Hoon Kwon Dijon de overwinning. Nice zakt daardoor naar de achtste plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen