Padt is positief in Groningen: "Maar mijn lastigste seizoen"

16 februari 2018, 07:49   Bijgewerkt: 16 februari 2018, 07:59

Sergio Padt is voor het tweede seizoen aanvoerder bij FC Groningen, maar rustig was het deze jaargang eigenlijk nog geen seconde. In het hoge noorden volgt het ene, het andere incident op, er lijkt bijna geen einde aan te komen. "We moeten vooral positief naar elkaar blijven", vindt de keeper.

Die positiviteit is best knap, want voorafgaand aan het recente incident met Lars Veldwijk, was het onrustig [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/324352/mahi-veldwijk-nooit-zulke-walgelijke-verwensingen-gewenst/,_blank,rondom Oussama Idrissi - die overigens al vertrok naar AZ - en Mimoun Mahi]. Ook was er al veel te doen over het leegraken van het stadion in Groningen.

"Ik ben voor het tweede jaar aanvoerder. Vorig jaar kwamen we laat op de plek waar we wilden staan, maar dit jaar is het nog een stuk moeilijker", erkent captain Padt tegenover de NOS. "We staan ver verwijderd van de play-offs en ook met al die dingen eromheen is dit mijn lastigste seizoen bij Groningen."

Zelf ging hij afgelopen zondag het dialoog aan met de fans na de doelpuntloze remise tegen ADO Den Haag. "Daar sta je liever als je een feestje te vieren hebt. Dit zijn andere momenten, maar daar moet je als aanvoerder en als speler mee om weten te gaan. We moeten vooral positief naar elkaar blijven. Dan moeten de resultaten komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen