Opmerkelijk: vier West Brom-spelers stelen taxi in Spanje

16 februari 2018, 17:57

Het zijn geen beste tijden voor West Bromwich Albion. De ploeg is hekkensluiter in de Engelse Premier League, nam eerder deze week [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/328639/engeland-ontslagen-bij-west-brom-mason-26-moet-stoppen/,_blank,afscheid van de voorzitter en directeur] en nu zijn ook nog eens vier spelers van de club betrokken geraakt bij een opmerkelijk voorval in Barcelona.

De vier spelers, die niet bij naam worden genoemd, zouden donderdag een taxi hebben gestolen bij een fastfoodrestaurant in Barcelona, waar West Brom een trainingskamp belegde. De Spaanse politie laat aan de BBC weten dat het viertal is verhoord, maar daarna weer op vrije voeten is gesteld.

Het kwartet wilde uit in Barcelona, maar kwam erachter dat alles al dicht was. Daarom namen ze een taxi naar een fastfoodrestaurant. Toen ze daar vertrokken, rond 5.30 uur, zouden ze met de taxi terug naar het hotel zijn gegaan - echter zonder de taxichauffeur. Laatstgenoemde en het hotel schakelden daarop de politie in.

West Brom laat weten het voorval in onderzoek te hebben en tot nader order niet te reageren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen