Eredivisie Vrouwen: FC Twente en Ajax boeken zege

16 februari 2018, 21:39

FC Twente heeft voor de zesde keer op rij drie punten gepakt in de Eredivisie Vrouwen. De koploper won vrijdag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag met 2-0. Achtervolger Ajax pakte ook drie punten. De landskampioen versloeg sc Heerenveen met 1-3.

FC Twente - ADO Den Haag 2-0

De eindstand op Sportpark Slangenbeek in Hengelo was al binnen 27 minuten bereikt. Jassina Blom bracht FC Twente in de negende minuut aan de leiding, Ashleigh Weerden zorgde achttien minuten daarna voor een verdubbeling van de Enschedese marge (2-0). FC Twente gaat met 39 punten uit zestien duels aan kop in de Eredivisie Vrouwen.

sc Heerenveen - Ajax 1-3

Op bezoek bij Heerenveen op Sportpark Skoatterwâld schoot Ajax eveneens goed uit de startblokken. Marjolein van den Bighelaar (foto) maakte er na een kwartier in de rebound 0-1 van. Kelly Zeeman tekende twaalf minuten na rust voor de 0-2, maar in de 66ste minuut werd het weer spannend door de aansluitingstreffer van Tiny Hoekstra. Een Friese gelijkmaker bleef echter uit, in de 79ste minuut maakte Inessa Kaagman er zelfs nog 1-3 van. De Ajax-vrouwen staan met vier punten minder dan Twente op plek twee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen