Valverde: "Liever nog niet tegen Chelsea gespeeld"

19 februari 2018, 23:56

Hoewel FC Barcelona lichtelijk favoriet is voor de Champions League-ontmoeting met Chelsea, is Ernesto Valverde er toch niet gerust op. De trainer van de Catalanen zegt dat hij de Engelse kampioen liever op een later moment in het toernooi had willen treffen.

Chelsea eindigde in de groepsfase van de Champions League als nummer twee achter AS Roma. "We hadden liever gezien dat ze als eerste waren geïndigd, want dan hoefden we nu niet tegen ze te spelen", aldus Valverde maandag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel. "Ze zijn kampioen geworden in de Premier League en hebben een heel sterk team."

"De Engelse teams zijn dit jaar van veel hoger niveau en dat geldt waarschijnlijk ook voor Chelsea", vervolgt Valverde, die vooral aandacht besteed heeft aan de speelstijl van Chelsea. "Het is een unieke stijl en ze kennen hun kracht. De Engelse stijl van voetballen is heel fysiek, maar tegelijkertijd spelen ze ook goed voetbal. In Spanje heeft Girona een soortgelijk systeem als Chelsea en daar hebben we gelukkig eerder tegen gespeeld."

Lees ook: Conte ziet kansen tegen Barça: "Perfecte wedstrijd spelen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen