'Iets meer duidelijkheid over toekomst Simons: PSG zet definitief streep door verkoop'

15 mei 2024, 17:02
Foto: © Imago

Xavi Simons zal na dit seizoen niet door PSG worden verkocht, zo meldt Fabrizio Romano. Voor de Franse club is alleen een huurperiode bespreekbaar, dat heeft de landskampioen nu ook aan het team rondom Simons verteld.

Simons speelt dit seizoen enorm sterk bij RB Leipzig, met zeven doelpunten en elf assists in de competitie. Ook in de Champions League heeft het jonge talent zich meermaals laten zien. Clubs als Bayern München en Arsenal zouden Simons graag inlijven.

Artikel gaat verder onder video

De jonge middenvelder annex buitenspeler zou echter niet naar Parijs terug willen gaan volgens geruchten, hij zou de voorkeur geven aan een overstap naar bijvoorbeeld een FC Barcelona. Dat is echter een club die financieel niet het meest gezond is op dit moment, waardoor Simons alleen op huurbasis zou kunnen worden aangetrokken. Dat zou eventueel voor Simons, FC Barcelona en PSG een optie kunnen zijn.

Het contract van de oud-PSV’er loopt nog tot 2027 en alle partijen zouden voor het komende EK duidelijkheid willen scheppen over de situatie van Simons. Door deze ontwikkeling is die duidelijkheid al iets groter, maar zijn nog niet alle vragen beantwoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSG komt na heenduel met Dortmund met verschrikkelijk nieuws: einde seizoen en géén EK

Paris Saint-Germain meldt na de eerste halve finale tegen Borussia Dortmund in de Champions League heel slecht nieuws.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Barca, Simons is veel beter dan Pedri .

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij zou niet terug naar PSG willen gaan. Op het moment dat hij er vorig jaar voor koos om van PSV naar PSG te gaan, snapte hij toch wel dat hij daar niet zou gaan spelen met alle sterren die daar rondlopen? Dat verhuur het gevolg zou zijn? En dan nu al niet meer terug willen... En hoe groot is de kans nou dat hij in Barcelona wel veel zou gaan spelen? Persoonlijk vermoed ik niet dat hij daar basisspeler zou worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen