Huntelaar wil erbij zijn tegen Vitesse: "Tot nu toe ging het goed"

2 maart 2018, 17:33

Klaas-Jan Huntelaar hoopt dit weekend weer van de partij te zijn bij Ajax in het Eredivisieduel met Vitesse. De aanvaller was afwezig met een kleine verrekking in de kuit en werd tegen ADO Den Haag (0-0) met zijn scorend vermogen met node gemist. "Het was een frustrerende middag", aldus de aanvaller.

?Toch maakt hij zich na de doelpuntloze remise nog niet te veel zorgen. "We hadden namelijk de betere kansen, jammer dat we in de eerste helft niet veel creëerden", aldus de aanvaller op het clubkanaal van de Amsterdammers. "Daardoor moesten we de wedstrijd in een half uur beslissen. Dat lukte niet, een frustrerende middag."

Mogelijkheden kreeg de ploeg van Erik ten Hag meer dan genoeg vorige week, dus was het voor Huntelaar bijzonder onprettig om als afmaker pur sang te moeten toekijken hoe alle mogelijkheden niet werden benut. "Maar het belangrijkste is dat je de kansen wél krijgt", vindt de routinier.

Als het meezit, is Huntelaar er zondagmiddag in Arnhem weer 'gewoon' bij. "Tot nu toe ging het goed op de training", aldus Huntelaar, die tegen PEC Zwolle een trap van verdediger Philippe Sandler kreeg. "Na de wedstrijd werd het stijf en dik en kreeg ik meer last. Op de MRI-scan bleek het een kleine verrekking in de kuit."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen