Aragones: "Spaans middenveld beste ter wereld"

8 juni 2006, 12:45

Niet Brazilië, maar Spanje heeft het beste middenveld ter wereld. Tenminste, dat vindt de Spaanse bondscoach Luis Aragones. De oefenmeester is vooral onder de indruk van de veelzijdigheid van zijn middenvelders. Verwacht wordt dat Aragones in de eerste twee WK-duels, tegen Oekraïne en Saoedi-Arabië, met een compleet andere middelste linie zal spelen.

Tegen Oekraïne zal Aragones vermoedelijk kiezen voor een defensieve variant met Cesc Fabregas, Marcos Senna en David Albelda. Tegen de Saoedi's zal de oefenmeester dan kiezen voor een offensief middenveld met mannen als Xavi en Xabi Alonso. "Onze basis is een 4-3-3 opstelling, met een variabel middenveld. We zullen soms het accent op de defensie leggen, maar soms ook met vier aanvallend ingestelde spelers aantreden", legt Aragones uit.

"Het samenspel van onze ploeg op het middenveld is ongeëvenaard", vindt Aragones. "Zelfs Brazilië kan een puntje zuigen aan ons middenveld. We beheersen het als geen ander om de bal in de ploeg te houden en met nauwkeurigheid een goede voortzetting te zoeken", aldus de Spaanse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen