Bergwijn steekt in goede vorm: "Ik voel het vertrouwen"

4 maart 2018, 11:19

Steven Bergwijn is de laatste weken prima op schot bij PSV. De buitenspeler scoorde in de laatste vier duels vier keer voor de koploper, zo ook zaterdag tegen Willem II. De talentvolle aanvaller weet dat hij in goede vorm steekt.

Opvallend is dat Bergwijn dus vier keer scoorde in de laatste vier duels, terwijl hij in de 67 wedstrijden daarvoor maar vijf keer scoorde. "Ik voel zeker vertrouwen door de vorige goals, maar werk er samen met de coaches ook hard aan om mezelf te blijven verbeteren en ontwikkelen", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Bergwijn voelt niet alleen de steun van Phillip Cocu, ook van de andere stafleden van PSV leert hij veel. "Ook andere trainers helpen me, zoals Ruud van Nistelrooij, Boudewijn Zenden en Luc Nilis. Het gaat er soms fel aan toe, ze doen er echt alles aan. We moeten beter worden met zijn allen, voetbal hoeft niet altijd gezellig te zijn. Ze hebben geprobeerd om me met ondersteuning van videobeelden en ook op het veld te laten zien wat er beter kan. Boudewijn Zenden doet dat ook veel met beelden. Daar heb ik veel voordeel van gehad en het helpt me. Ik probeer in mijn acties meer de weg naar het doel te vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen