Valencia stevent na zege af op Champions League-voetbal

10 maart 2018, 18:09

De kans dat Valencia volgend seizoen terugkeert in de Champions League wordt steeds groter. Zaterdagmiddag verstevigde Los Che de vierde plaats door directe concurrent Sevilla te verslaan. Twee doelpunten van Rodrigo leverde Valencia de volle buit op: 0-2.

Sevilla had zaterdag de uitgelezen mogelijkheid om dichter in de buurt van de felbegeerde vierde plaats te komen. Een overwinning had het gat met Valencia teruggebracht tot vijf punten. Het liep echter anders voor de Zuid-Spaanse club. Na vijfentwintig minuten spelen maakte Rodrigo op aangeven van Geoffrey Kondogbia zijn elfde doelpunt van het seizoen en zette hij de 0-1 op het scorebord.

De jacht op de gelijkmaker leverde Sevilla niets op. Halverwege de tweede helft verdubbelde Valencia de marge door een doelpunt dat opnieuw werd geproduceerd door de tandem Kondogbia-Rodrigo. Met nog tien wedstrijden op het programma staat Valencia door de zege elf punten los van Sevilla. De club uit de sinaasappelstad kan zelfs omhoog kijken: Real Madrid en Atlético Madrid hebben een voorsprong van respectievelijk één en vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen