Gisteren gemist: Barcelona en Bayern verder, succes Miedema

15 maart 2018, 00:30   Bijgewerkt: 14 maart 2018, 23:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 14 maart.

Barcelona aan de hand van Messi simpel langs Chelsea

Barcelona heeft zich op gemakkelijke wijze geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Waar de Catalanen in de heenwedstrijd nog behoorlijk veel moeite hadden met Chelsea (1-1), werd de club uit Londen vanavond (woensdag) gemakkelijk over de knie gelegd: 3-0.

Miedema helpt Arsenal aan bekerwinst in finale tegen City

Een nieuw succes voor Vivianne Miedema: dankzij haar enige doelpunt heeft Arsenal de League Cup voor vrouwenteams gewonnen. De spits van Oranje kroonde zich tegen Manchester City tot matchwinner.

Messi voegt zich bij Ronaldo: 100 (!) doelpunten in CL

Lionel Messi heeft een nieuwe mijlpaal in zijn loopbaan bereikt. Hij maakte woensdag tegen Chelsea zijn 99ste en honderdste doelpunt in de Champions League voor FC Barcelona. Messi behoort nu samen met Cristiano Ronaldo tot deze bijzondere club van 100.

Bayern München bereikt kwartfinale van CL kinderlijk eenvoudig

Kinderlijk eenvoudig heeft Bayern München de kwartfinale bereikt van de Champions League. Besiktas, met Jeremain Lens in de basis, maakte ook in eigen huis geen kans tegen de Duitse kampioen. Na de 5-0 in München werd het woensdag in Istanbul 1-3.

Fraser houdt vertrouwen in de blunderende Pasveer

Henk Fraser houdt vertrouwen in zijn doelman Remko Pasveer. De sluitpost van Vitesse maakte zondag tegen FC Utrecht (5-1) twee kapitale fouten. Pasveer lag al langer onder vuur, omdat dit niet zijn eerste fouten van dit seizoen waren.

Belangrijke uitslagen:

Besiktas - Bayern München 1-2

FC Barcelona - Chelsea 3-0

Juventus - Atalanta 2-0

Paris Saint-Germain - Angers 2-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen