Cristiano Ronaldo wel, Pepe niet in het oefenduel met Oranje

15 maart 2018, 13:27

Portugal is op volle oorlogssterkte voor de oefenwedstrijden met Nederland en Egypte. Onder andere Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva en Ricardo Quaresma zijn opgeroepen voor de vriendschappelijke duels in maart. Dat heeft bondscoach Fernando Santos donderdag bekend gemaakt. 

Ten opzichte van de gewonnen EK-finale tegen Frankrijk in 2016 zijn alleen Pepe (in het laatste oefenduel nog aanvoerder, nu gebroken teen), Renato Sanches, Nani en matchwinner Éder er ditmaal niet bij. Zij moeten zich zorgen maken, want volgens bondscoach Santor is dit de groep die erg zal lijken op de WK-selectie van komende zomer. Rolando en Ruben Neves, als vervanger van Danilo (FC Porto), zijn de verrassingen. 

"We proberen de groep zoveel mogelijk te laten lijken op de selectie met wie we naar het WK gaan", aldus de keuzeheer, die wel een slag om de arm hield. "Ik houd ongeveer veertig spelers in de gaten, maar ze moeten meer doen dan alleen goed spelen. Ze moeten zich ook aanpassen aan onze spelfilosofie. De spelers die er in november wel bijwaren en nu niet, zijn nog wel in beeld voor het WK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen