Verbeek moet tegenvallers incasseren in aanloop naar Willem II

16 maart 2018, 15:36   Bijgewerkt: 16 maart 2018, 15:42

Gertjan Verbeek heeft flink wat tegenvallers moeten incasseren bij FC Twente de afgelopen trainingsweek in aanloop naar het cruciale duel met Willem II in de Eredivisie. Haris Vuckic, Mounir El Hamdaoui, Michael Maria, Alexander Laukart, Hidde ter Avest en Marko Kvasina zijn niet beschikbaar voor de oefenmeester.

"We hebben drie tegenvallers moeten incasseren", licht Verbeek op de clubsite toe. "Michaël Maria raakte begin deze week geblesseerd. We dachten dat het de goede kant op ging, maar tijdens de ultieme test ging het niet. Mounir El Hamdaoui heeft last van zijn knie. Haris Vuckic heeft vanaf donderdag alles meegedaan, ook vrijdag de hele training, maar hij durft het niet aan. Haris heeft te weinig vertrouwen in zijn knie. Ik vind het moedig dat hij dit zelf aangeeft, dat hij voorafgaand aan zo'n belangrijke wedstrijd niet aan zichzelf denkt, maar aan het teambelang."

Want voor de Tukkers staat er veel op het spel: bij een zege is er nog een soort laatste kans op rechtstreekse handhaving, bij elk ander resultaat is het zorg één om niet achttiende te eindigen achter Roda JC en Sparta Rotterdam. Verbeek: "Ik verwacht van mijn ploeg dat ze wederom spelen om te winnen en dat ze alles er aan doen om dat mogelijk te maken. We moeten zorgen dat we wegkomen van de onderste plaatsen en dan moet je winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen