Avdijaj beschikbaar voor uitwedstrijd tegen NAC Breda

16 maart 2018, 18:54

Hekkensluiter Roda JC Kerkrade kan zondag in de uitwedstrijd tegen NAC Breda vanaf de aftrap rekenen op Donis Avdijaj. De aanvaller was afgelopen weekend tegen Sparta (0-2 verlies) nog invaller, maar zou deze speelronde negentig minuten kunnen spelen.

Mitchel Paulissen (knie), Celestin Djim (knie), Ashton Götz (lies), Daryl Werker (knie) en Mohamed el Makrini (hamstring) ontbreken zondag wel tegen NAC, Filip Kurto en Mario Engels zijn twijfelgevallen voor het treffen in het Rat Verlegh Stadion. Eerstgenoemde kampt met schouderklachten, laatstgenoemde was vrijdag wegens ziekte afwezig op de training.

Ondanks zijn enorme misser tegen Sparta houdt coach Robert Molenaar vertrouwen in Mikhail Rosheuvel. "Ik was niet zozeer boos over die misser, maar wel over het feit dat Mika daarna plots meer energie in de wedstrijd stak. Blijkbaar moest er iets gebeuren dat hem zover bracht. Die energie had hij ook eerder moeten leveren. Daarover hebben we gesproken. Mika is geneigd te veel in zijn comfortzone te blijven", aldus Molenaar tegen Dagblad De Limburger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen