Hiddink drinkt kopje koffie bij AZ: "Gaat om volgende stap"

20 maart 2018, 17:08

Guus Hiddink helpt AZ zo nu en dan met enkele adviezen die hij geeft onder het genot van een kopje koffie. De voormalig bondscoach vertelde dat tijdens zijn bezoekje aan Alkmaar dinsdagmiddag. Vooral met directeur Robert Eenhoorn heeft hij zo nu en dan contact. "Dan bellen we even en dan kom ik langs. Dat vind ik leuk om te doen."

Hiddink volgt de ontwikkelingen rondom AZ in de Eredivisie dan ook. "Ze staan al heel mooi en heel hoog, ze zijn eager om een volgende stap te maken en zich permanent tussen de top te wringen. Al staan ze dat eigenlijk al met een flinke voorsprong in punten op Feyenoord", vertelt de voormalig coach van onder meer Chelsea en PSV tegenover NH/Nieuws.

"Nu gaat het om de volgende stap en dat is geen makkelijke. Het heeft met de buitenwereld te maken, hoe ze naar je kijken. Dit jaar staat AZ prima. Als ze dat volgend jaar ook weer doen of iets beter doen, dan krijg je vanzelf het stempel dat ze er ook bij horen", legt hij uit.

Vanaf de rand van het trainingsveld zag Hiddink toe hoe AZ op de goede weg is. De 71-jarige voetbalman geniet nog altijd volop van het voetballen. "Ik ben jaloers op die trainers. Heerlijk om zo te trainen met die jongens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen