Cambuur behoudt Schilder, maar negen spelers vertrekken

24 maart 2018, 11:33

De selectie van SC Cambuur zal in de aanstaande transferzomer behoorlijk op de schop gaan. De Leeuwarders zijn vrijdagavond na het 3-2 verlies bij Fortuna Sittard met nieuws over de spelersgroep naar buiten getreden. Duidelijk is geworden dat Robbert Schilder blijft, maar dat een negental spelers vertrekt.

Aanvoerder Schilder beschikt in Leeuwarden over een aflopend contract, maar blijft langer bij Cambuur omdat de club de optie in zijn verbintenis heeft gelicht. Cambuur is daarnaast in gesprek met Jordy van Deelen en gaat binnenkort ook om tafel met Martijn Barto en Xander Houtkoop. Van dit drietal loopt het contract deze zomer af, maar is de intentie om de samenwerking te verlengen. Een besluit over de toekomst van de geblesseerde Karim Rossi volgt later.

Negen spelers vertrekken sowieso uit Leeuwarden. Het gaat om Erik Cummins, Kenny Teijsse, Martijn van der Laan, Furdjel Narsingh, Noureddine Boutzamar, Danny Bakker, Jesse Bertrams, Jurjan Mannes en Darren Rosheuvel. Voor Rosheuvel is de deur overigens nog niet definitief gesloten, laat Cambuur weten. Er volgen mogelijk nog gesprekken.

Cambuur bezet momenteel de dertiende plaats in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen