Darri wil zich nog laten zien: "Af en toe eigen glazen ingegooid"

1 april 2018, 23:22   Bijgewerkt: 1 april 2018, 23:27

Hoewel Heracles Almelo heel dure punten verloor aan sc Heerenveen, was er voor Brahim Darri eindelijk weer eens een succesje te vieren. De grillige buitenspeler maakte in een invalbeurt een doelpunt, zijn eerste in het voor hem zo wisselvallige seizoen. Toch steekt hij vooral de hand in eigen bezoem en wil hij zich nog graag laten zien.

"Dit seizoen was wisselend, door een blessure en omdat ik geschorst ben geweest. Ik verwijt deze trainer niets. Ik heb het zelf vaak niet goed gedaan en af en toe mijn eigen glazen in gegooid", vertelt Darri eerlijk tegenover TC/Tubantia. "En Kristoffer Peterson (zijn concurrent, red.) begon te scoren en heeft het goed gedaan."

Hoewel Darri voor het laatst een basisplaats kreeg op 21 januari tegen PSV en het seizoen van Heracles Almelo door het verlies van zondag zomaar eens kan doodbloeden, wil de Heraclied maar al te graag nog gas geven in de slotweken van de Eredivisie. "We krijgen een nieuwe trainer, ik wil me laten zien. Dat is een trigger voor me, ik hoop dat ik het in mijn laatste contractjaar waar kan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen