Punten enige wat telt voor Vreven: "Met goed of slecht voetbal"

6 april 2018, 20:21

Met de van een schorsing teruggekeerde Stijn Vreven vervolgt NAC Breda zaterdag de strijd tegen degradatie. De club uit Breda staat er goed voor, maar heeft waarschijnlijk nog een aantal punten nodig om zich veilig te spelen. Zaterdag staat het duel met Vitesse op het programma, het laatste Avondje NAC van het seizoen.

De manier waarop maakt Vreven niet meer uit, zolang NAC Breda voor eigen publiek de volle buit  maarpakt. "Het draait totaal niet meer om complimenten krijgen voor goed voetbal. Met goed of slecht voetbal, wij moeten hoe dan ook drie punten pakken", eist Vreven in gesprek met Omroep Brabant. "We moeten zakelijk denken en voetballen, de bal stuk bijten. Nog vijf wedstrijden te gaan en we moeten het nu doen. Als dat niet gebeurt, verdienen we het ook niet."

Vreven keert na een schorsing van drie wedstrijden terug op de bank bij NAC Breda, tot opluchting van de Belg. "Blij dat ik mijn ploeg weer kan aanporren en aansturen naar resultaat. Ik had op de tribune toch telkens het idee dat ik meer had kunnen doen. Ik had mijn ploeg kunnen aanvuren en vooruit stuwen tot grote daden. Het is heel vervelend dat ik op de tribune zat."

Met nog vijf wedstrijden voor de boeg staat NAC Breda vier punten boven de degradatiezone. Na het thuisduel met Vitesse staan voor de club uit Noord-Brabant wedstrijden tegen Willem II (thuis), Sparta Rotterdam (uit), sc Heerenveen (thuis) en FC Twente (uit) op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen