Allegri baalt van arbiter: "We hadden verlenging verdiend"

12 april 2018, 00:24

Massimiliano Allegri was niet zo te spreken over de arbitrage tijdens het Champions League-duel tussen Real Madrid en Juventus. De Italianen kwamen op een 0-3 voorsprong en leken zo een verlenging af te gaan dwingen. Door een late penalty voor Real Madrid werd het echter uitschakeling.

"Ik vind het enorm sneu voor mijn spelers. De penalty was eigenlijk precies het omgekeerde van wat er in Turijn met Juan Cuadrado gebeurde. Toen zei ik al dat dat uiteindelijk de wedstrijd zou bepalen", reageerde Allegri na afloop tegenover Mediaset Premium. "We hadden op zijn minst verlenging verdiend vanavond. We konden nog twee keer wisselen en dat had net dat beetje extra kunnen geven in een verlenging."

Over de beslissing van scheidsrechter Michael Oliver om Real een penalty toe te kennen wilde Allegri niet te veel kwijt. "Ik wil geen oordeel geven over wat hij gezien heeft", zei de trainer, die zegt dat de focus nu vol op de competitie gaat. "We moeten nu de Scudetto binnenhalen en proberen om dit van ons af te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen