Ten Hag looft de uitgejoelde Ziyech: "Hij is onverstoorbaar"

19 april 2018, 23:44   Bijgewerkt: 19 april 2018, 23:54

Erik ten Hag heeft het na de overwinning van Ajax op VVV-Venlo (4-1) opgenomen voor middenvelder Hakim Ziyech. De hoofdrolspeler werd uitgefloten én toegezongen door de fans in de Amsterdam Arena. "Heel knap dat hij desondanks zo goed speelde. Onverstoorbaar."

Dat vertelde de coach tijdens de terugblik op het duel bij FOX Sports. "Goed dat de kritiek overstemd werd door de aanmoedigingen", vond de trainer, die Ziyech loofde. "Het is reuze knap wat hij deed. Niet alleen maakte hij een geweldige goal, ook waren er andere hoogstandjes te zien. Daarvoor komt een liefhebber naar het stadion."

Over de meest ongelukkige speler van Ajax, Joël Veltman - hij viel uit met een op het oog ernstige knieblessure - kon de coach niets zeggen. "Daarvoor moet eerst nader onderzoek komen om te zien wat de aard en ernst is. Op het veld had hij veel pijn, inmiddels valt het iets mee. Maar dat moeten we afwachten."

Overwinningen

Het incident van Veltman vond plaats na de gemiste penalty van Lasse Schöne. Ten Hag: "Tot dat moment speelden we goed, maar dan zie je toch dat we wat vertrouwen missen. Afgelopen weekend heeft wel impact gehad, ook wat er na de wedstrijd gebeurde. Logisch. Maar dan moet ik weer de weerbaarheid prijzen. Want de uitslag had nog vele malen hoger kunnen zijn, als we in de afronding wat meer geluk hadden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen