Transferweekje: Toornstra blijft, Lozano en Vreven vertrekt

21 april 2018, 11:21

Hoewel de transfermarkt dicht is, gaan de geruchten nog altijd meer dan op volle toeren. Met het einde van het seizoen in zicht, beginnen clubs vast rond te kijken naar versterkingen. Welke geruchten nemen toe en vooral: welke moeten we serieus nemen en welke kunnen wel even laten liggen? In de rubriek 'Transferweekje' komt de afgelopen week weer langs.

Gelukkige Toornstra blijft in Rotterdam-Zuid

Lozano in zee met veelbesproken Raiola

Wie wel een transfer gaat maken, is Hirving Lozano. Het gaat echter niet om een wisseling van club, maar van zaakwaarnemer. Volgens het Mexicaanse Marca - Claro heeft de speler van PSV zich verbonden aan Mino Raiola, misschien wel de bekendste zaakwaarnemer ter wereld. De ervaren belangenbehartiger is er meester in om spelers naar een nieuwe club te loodsen. Betekent deze move dat de buitenspeler deze zomer de deur van het Philips Stadion achter zich dicht trekt?

Transfer Viergever naar PSV steeds dichterbij

Nog meer nieuws uit Eindhoven. Al enige tijd wordt Nick Viergever in verband gebracht met een transfer naar PSV en volgens het Eindhovens Dagblad is de overstap van de Ajax-verdediger een kwestie van tijd. De directie van PSV vindt met name de Europese ervaring van Viergever een pluspunt, naast het feit dat hij zowel linksachter als in het centrum van de defensie kan acteren. PSV sluit een prima deal, omdat het het geen transfersom hoeft over te maken naar Amsterdam. De 28-jarige international beschikt over een aflopend contract bij Ajax. 

Roda-uitblinker Avdijaj speelt zich in de kijker

Vreven op de wip bij NAC Breda

Zoektocht Heerenveen nadert einde

Omdat sc Heerenveen al enige tijd weet dat het afscheid gaat nemen van Jurgen Streppel, is de zoektocht naar een nieuwe trainer in volle gang. De club is volgens Voetbal International op zoek naar een trainer die de kwaliteiten heeft om jonge spelers verder te ontwikkelen. Er is een shortlist opgesteld, waarop in ieder geval de namen van Marcel Keizer en Maurice Steijn prijken. "We zitten er nu middenin en we komen natuurlijk steeds wat dichterbij, maar ik wil niet op namen reageren", zegt technisch manager Gerry Hamstra. "Maar het is mooi om te zien dat we er als club goed opstaan bij trainers. We hebben natuurlijk een mooie geschiedenis, zijn een aantrekkelijke club die elke jaar goed verkoopt en een play-offwaardige selectie heeft." Hamstra heeft geen datum in zijn hoofd voor de aanstelling van een nieuwe trainer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen