United verslaat Tottenham en houdt hoop op prijs levend

21 april 2018, 20:15   Bijgewerkt: 21 april 2018, 20:20

Manchester United heeft de finale van het FA Cup-toernooi bereikt. Op Wembley wist de ploeg van manager José Mourinho een achterstand tegen Tottenham Hotspur om te buigen in een 2-1 voorsprong. United mag dus blijven hopen dat het het seizoen afsluit met een prijs.

Tottenham kwam na tien minuten spelen op voorsprong. Dele Alli tikte van dichtbij een voorzet van Christian Eriksen binnen. Kort daarna kreeg Manchester United een kans op de gelijkmaker via Jesse Lingard. Michel Vorm bracht echter redding op zijn inzet. De beste kansen waren echter voor Tottenham, dat via Harry Kane en Eriksen de score had kunnen verdubbelen. United kwam voor rust nog op gelijke hoogte. Uit een voorzet van Paul Pogba kopte Alexis Sánchez de gelijkmaker binnen.

Na rust waren er niet al te veel kansen, maar bij de eerste goede mogelijkheid was het direct raak. Op aangeven van Romelu Lukaku zette Ander Herrera United op een 2-1 voorsprong. Even later voorkwam Vorm nog erger voor Tottenham, door een kopbal van Pogba onschadelijk te maken. Voor Tottenham waren Eriksen en Victor Wanyama er nog dichtbij, maar het bleef uiteindelijk bij 2-1.

Daardoor gaat Manchester United naar de finale van het Engelse bekertoernooi, waar het de winnaar van het duel tussen Chelsea en Southampton treft. Die twee ploegen treffen elkaar zondag om 16.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen