Ten Hag kijkt al met schuin oog naar volgend seizoen

26 april 2018, 14:43

Gebeuren er in de laatste twee speelrondes geen gekke dingen, dan zal Ajax het seizoen op de tweede plaats eindigen. De Amsterdammers kunnen zondag tegen AZ een ticket voor de tweede voorronde van de Champions League definitief veiligstellen. De focus van trainer Erik ten Hag ligt op het slotstuk van de competitie, maar hij kijkt ook naar het grotere plaatje.

Een aantal maanden geleden werd Ten Hag aangesteld als opvolger van Marcel Keizer. De van FC Utrecht overgekomen trainer slaagde er niet in om het PSV écht moeilijk te maken in de titelstrijd. "Ik ben 1 januari begonnen. Als je instapt ga je vol voor de titel, maar dat hebben we niet gered", vertelt de trainer van Ajax op de persconferentie in aanloop naar de topper tegen AZ.

Ten Hag geeft aan dat hij en Ajax op sportief vlak een langetermijnvisie hebben. "Natuurlijk zijn we al bezig met volgend seizoen'', doelt Ten Hag op de voorbereidingsprogramma's en eventuele versterkingen. Eerst richt de trainer zich echter op de tegenstander van zondag. "AZ heeft een uitstekend seizoen. Het is een prima voetballend elftal met een hele aansprekende speelstijl. Alle complimenten.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen