Uitgekotste Ajax-speler neemt direct na seizoen mooie persoonlijke prijs in ontvangst

21 mei 2024, 20:57
Foto: © Imago

Anton Gaaei heeft het doelpunt van de maand gemaakt bij Ajax. De Deense rechtsback, die gedurende het afgelopen seizoen gigantisch veel kritiek over zich heen kreeg, nam de zogeheten Lasse Schone Trophy van de maand april in ontvangst na zijn geweldige goal tegen Go Ahead Eagles.

De rechtsback dook in de 24e minuut op in de zestien van Go Ahead en besloot om een voorzet ineens op de slof te nemen. Het resultaat was een fantastische kanonskogel in de kruising achter doelman Jeffrey de Lange. Omdat Gaaei destijds worstelde met zijn vorm, was de vreugde extra groot na de treffer. Dinsdag ontving de rechtsback, die vorige zomer overkwam van Viborg FF, de prijs van Ajax.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
  4
  + 1
avatar

Volgens mij is hij aardig omarmt door de supporters eerlijk gezegd. Gaaei blonk uit door zijn instelling en onverzettelijkheid. Een groot verschil met aardig wat van zijn (vaak meer getalenteerde) ploeggenoten.

KlaasJanH
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij mag nog steeds wieberen

Dropkick
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Mooi , maar nu mag hij ergens anders mooie doelpunten gaan maken , dag hooooorŕ

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De "Lasse Schone Trophy"? Zo kan ik er ook nog wel aan flink aantal verzinnen zodat zelfs de toiletjuffrouw in de prijzen valt..... ;-)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen