Van Dijk: "Vorig jaar was ik als toeschouwer bij de finale"

2 mei 2018, 22:59   Bijgewerkt: 2 mei 2018, 23:45

Liverpool verloor woensdag voor de eerste keer in de Champions League, maar dat boeit Virgil van Dijk weinig. De captain van Oranje speelt op 26 mei ten koste van AS Roma in de finale tegen Real Madrid. Liverpool ging in Rome weliswaar met 2-4 onderuit, en dat volstond na de eerdere 5-2 zege op Anfield.

"Het werd even spannend, dit was een aparte wedstrijd", zegt Van Dijk tegen Veronica. "Je weet dat het lastig wordt, maar we gaan naar Kiev. We verliezen vanavond voor de eerste keer in de Champions League, maar eerlijk gezegd maakt mij dat geen moer uit. We staan in de Champions League-finale, geweldig."

Van Dijk rook vorig seizoen eventjes aan de finale. "Vorig jaar ben ik samen met een goede vriend gaan kijken als toeschouwer. Nu sta ik er zelf. Het is een prima jaartje zo tot nu toe." De volgende tegenstander is titelverdediger Real Madrid. "Een mooi potje, ik heb er zin in. Maar eerst moeten we de competitie goed afsluiten en zorgen dat we volgend seizoen sowieso verzekerd zijn van de Champions League."

Lees ook: Wijnaldum: "Ik had geluk dat de keeper opzij stapte"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen