Sol: "Het is voor mij wel duidelijk wat voor stap ik moet zetten"

4 mei 2018, 07:37

Fran Sol heeft voor zichzelf een duidelijk profiel waaraan een nieuwe club moet voldoen. Tot dusver heeft die zich nog niet gemeld, aldus de clubtopscorer van Willem II. Sol wil naar een 'winnend' team, waar hij in de zestien veel de bal kan krijgen.

"Een aanbieding van een dergelijke club is er nog niet. Die zal dan bovendien nog met Willem II tot een akkoord moeten komen om mijn contract af te kopen", zegt Sol tegen het Brabants Dagblad. Zijn verbintenis in Tilburg loopt over een jaar af. Bovendien kent zijn contract een optie voor een extra seizoen. "Ik weet dan ook helemaal niet of de wedstrijd tegen Vitesse van zondag mijn laatste is voor Willem II."

In dienst van Willem II scoort de Spanjaard aan een lopende band. Zestien doelpunten maakte hij. Als het meezit strijkt Sol zondag de topscorertitel op, maar zal hij Alireza Jahanbakhsh (achttien doelpunten) moeten passeren. "Het is voor mij wel duidelijk wat voor stap ik nu moet zetten. Een club die daaraan voldoet is er nog niet. Het is nu dus nog niet duidelijk of, en zo ja, naar welke club ik ga en wanneer. Ik voel me voorlopig heel gelukkig bij Willem II."

Vorige maand voedde Sol de geruchten met een bezoek aan Watford. Die club hoeft niet te rekenen op de spits. "Ze wilden me als mens leren kennen en mij de club laten zien. Ik heb daar op sociale media geen geheim van gemaakt. In Engeland wordt het toch breed uitgemeten als ze je ergens zien. Maar het was niks speciaals. Ik oriënteer me op een eventueel volgende stap. Dat is Watford dus zeker niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen