FC Twente Vrouwen bindt hoofdtrainer Stroot voor extra jaar

17 mei 2018, 22:59

De vrouwen van FC Twente hebben het contract met hoofdtrainer Tommy Stroot met een jaar verlengd. De coach is bezig aan zijn tweede seizoen in Enschede en daar komt dus nog een derde bij. Ondanks dat hij afstevent op, net als afgelopen seizoen, de tweede plaats achter Ajax in de Eredivisie.

"Mijn gevoel bij verlenging is heel erg goed. Een contract tekenen is één, maar het verlengd zien worden is misschien nog wel mooier", laat de 29-jarige Duitser weten op de clubsite. "Ik ben blij dat het bestuur vertrouwen in mij heeft en dat we onze samenwerking kunnen voortzetten."

Ook Hans Sier, voorzitter van de stichting FC Twente Vrouwen, heeft een goed gevoel bij de contractverlenging. "We zijn blij dat we de ingezette koers kunnen continueren met deze trainer. Met de jonge en talentvolle selectie die we nu hebben denken we met Tommy de perfecte trainer te hebben om de groep als team en de speler in de individuele ontwikkeling verder te brengen."

De Tukkers kunnen met nog drie duels te spelen kampioen worden in de Eredivisie. Dan moet het echter wel driemaal winnen in de komende weken, waaronder een duel met nummer één Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen