Vitesse stalt Lelieveld op huurbasis bij Go Ahead Eagles

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 mei 2018 – Vitesse laat Julian Lelieveld (20) komend seizoen ervaring opdoen bij Go Ahead Eagles. In het Gelredome is voor de rechtsback op het moment te weinig uitzicht op speeltijd. Voor Go Ahead is het jeugdproduct van Vitesse een welkome versterking.

Vitesse stalt Lelieveld op huurbasis bij Go Ahead Eagles

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Met Julian hebben we er een stabiele speler bij. Hij heeft met name afgelopen seizoen in de Eredivisie en ook Europa League ervaring opgedaan", zegt technisch manager Paul Bosvelt op de website van Kowet. "Daarnaast werd hij kampioen met Jong Vitesse. Door een goed seizoen bij Go Ahead Eagles te draaien kan hij stappen zetten om echt aan te sluiten bij Vitesse 1."

Lelieveld denkt dat hij bij Go Ahead Eagles past. "We willen de Play-Offs halen en daar hoort een bepaalde druk bij. Daarnaast heeft Go Ahead Eagles natuurlijk veel fans die iets van ons verwachten. Dat vind ik alleen maar mooi." Na een gesprek met trainer John Stegeman was Lelievel snel overtuigd. "Aan het begin van de middag had ik het gesprek; aan het eind van de middag zei ik: 'ja, ik wil naar Go Ahead Eagles'. Mijn gevoel was namelijk al goed en werd tijdens het gesprek alleen maar beter."

Gaat Real Madrid er weer vandoor met de titel of zal Liverpool toeslaan in Kiev? Check hier wat de bookmakers denken!

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd