Spanje verspeelt oefenzege door foutje De Gea

3 juni 2018, 22:59

Spanje is er niet in geslaagd om na het goede resultaat in de laatst gespeelde oefenwedstrijd tegen Argentinië op dezelfde weg door te gaan. Tegen Zwitserland kwam de ploeg van Julen Lopetegui zondagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel. 

Spanje begon sterk en ging direct opzoek naar de openingstreffer. Via Koke en Thiago kreeg het land daar ook de kansen voor. In de afronding lukte het echter niet helemaal. Met iets minder dan een half uur op de klok was er wel de voorsprong voor Spanje. Op aangeven van David Silva opende Alvaro Odriozola de score. Dat was ook direct de ruststand.

In de tweede helft vielen er een stuk minder kansen te noteren. Dat kwam mede vanwege de vele wissels van beide landen, die het tempo uit de wedstrijd haalden. In de 62ste minuut was er dan, vanuit het niets, toch ineens de gelijkmaker van Zwitserland. Een schot van Stephan Lichtsteiner leek een makkelijke prooi voor David de Gea, maar de doelman werkte de bal slecht weg. In de rebound kon Ricardo Rodríguez vervolgens de 1-1 binnen schieten.  

Spanje ging daarna nog op zoek naar de 2-1. Nacho was er met een schot op de buitenkant van de paal nog het dichtste bij, maar gescoord werd er niet meer. 

Het WK Voetbal Spel 2018. Minimaal 8.000 Euro aan prijzen! 1ste prijs is 5.000 Euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen