Tevreden Roma beloont Di Francesco met contractverlenging

18 juni 2018, 17:22

AS Roma heeft het contract van trainer Eusebio Di Francesco met een jaar verlengd. De oefenmeester ligt vanaf nu vast tot de zomer van 2020. Zijn eerste seizoen op de bank bij Roma is van beide kanten goed bevallen. De Romeinen bereikten de halve finale van de Champions League en eindigden in de Serie A als derde.

"Ik ben heel blij dat ik dit avontuur met Roma en de fans verleng", reageert Di Francesco. "Ik ben trots op het vertrouwen van de voorzitter en het bestuur. Dit wil ik terugbetalen met een nog mooier seizoen dan het vorige."

Roma haalde Eusebio een jaar geleden op bij Sassuolo als opvolger van Luciano Spalletti. Pallotta: "Vorige zomer waren we op zoek naar een coach die het beste uit ons team kon halen, en tegelijkertijd jonge talenten kon laten groeien. Volgens mij zijn beide dingen gelukt. Nu is het belangrijk om continuïteit en stabiliteit te behouden."

Di Francesco had afgelopen seizoen twee Nederlanders onder zijn hoede. Naast Kevin Strootman ook Rick Karsdorp, die door blessureleed vrijwel niet heeft gespeeld. Justin Kluivert is op weg naar Roma, maar zijn transfer is na de medische keuring nog niet bevestigd. Tevens heeft Roma interesse in Hakim Ziyech.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen