Spoorboekje: Engeland kan zich plaatsen voor volgende ronde

24 juni 2018, 07:00   Bijgewerkt: 23 juni 2018, 23:48

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 24 juni.

Nieuws

Reacties op bizarre avond

De wedstrijd tussen Duitsland en Zweden was een prachtige ontmoeting en een van de mooiste duels van het WK tot dusver. Op deze ochtend brengen wij alle reacties uit beide kampen en kijken we vast verder. 

Wedstrijden

Engeland - Panama (14.00 uur)

Engeland kan zich vanmiddag samen met België plaatsen voor de achtste finale. The Three Lions moeten af zien te rekenen met WK-debutant Panama. Engeland had in de eerste wedstrijd van dit WK grote moeite met Tunesië, maar Panama is normaliter één of twee maatjes klein. Bondscoach Gareth Southgate hoopt ook vooral de Engeland beter voetbal op de mat legt.

Japan - Senegal (17.00 uur)

Beide landen verrasten in hun eerste wedstrijd. Japan klopte Colombia, Senegal was te sterk voor Polen. Vanmiddag staan de twee landen tegenover elkaar en zal de winnaar van dit affiche zich voor 99 procent plaatsen voor de achtste finale.

Polen - Colombia (20.00 uur)

Wie heeft zich het best hersteld van de domper in hun eerste WK-wedstrijd? Voor Polen en Colombia is het vanavond alles of niets. De verliezer houdt in theorie nog wel een kans, maar kan in dat geval enkel hopen op een wonder. En dat hadden weinigen van tevoren gedacht.

Voetbal op tv

14.00 uur: Engeland - Panama, NPO 1, live verslag van het WK-duel

17.00 uur: Japan - Senegal, NPO 1, live verslag van het WK-duel

20.00 uur: Polen - Colombia, NPO 1, live verslag van het WK-duel

20.00 uur: Inside Excelsior, FOX Sports 1, documentaire

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen