Fortuna Sittard gaat met keeper Özer de Eredivisie in

29 juni 2018, 15:42

Fortuna Sittard heeft het contract van doelman Aykut Özer met een jaar verlengd. De goalie had een aflopende verbintenis in Limburg, maar gaat toch met Fortuna de Eredivisie in. Afgelopen seizoen speelde hij de hele tweede seizoenshelft mee en sindsdien verloor de kampioen van de Jupiler League alleen van Jong AZ.

"We zijn blij dat we Aykut voor nog een jaar hebben kunnen vastleggen. Dat heeft hij verdiend. Met name in de tweede helft van het seizoen heeft hij bewezen dat hij van groot belang is voor het team. Op de belangrijke momenten stond hij er. Daarom gaan we graag samen met hem het avontuur aan in de Eredivisie. Ik weet zeker dat hij graag onderdeel is en blijft van deze prachtclub", toont technisch directeur Mustafa Aztopal zich blij met de contractverlenging.

De goalie, die eerder speelde bij Eintracht Frankfurt en Karabükspor, is ook tevreden met zijn nieuwe contract. "Fortuna voelt voor mij als een familie. Dat is belangrijk voor me. Daarom ben ik ook zo blij dat ik mijn verblijf hier met een jaar heb kunnen verlengen. Ik hoop dat we op sportief vlak, net als vorig jaar, weer een mooi seizoen gaan beleven. Het zal een stevige klus worden in de Eredivisie, maar we gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk lijfsbehoud veilig te stellen en om zelfs meer te bereiken. Wij gaan verrassen, let maar op."

Eerder werd ook Lars Hutten langer vastgelegd, en kwamen Andrija Novakovich, Lisandro Semedo, Mark Diemers, Alessandro Ciranni en Ahmed El Messaoudi tijdelijk of definitief over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen