Willem II slaat dubbelslag met Meissner en Leverkusen-talent

29 juni 2018, 16:51

Twee Duitse aanwinsten voor Willem II. De club had de afgelopen tijd moeite om spelers naar Tilburg te lokken, maar heeft vrijdag maar liefst twee nieuwe spelers gepresenteerd. Thomas Meissner komt definitief over van ADO Den Haag en Atakan Akkaynak maakt de overstap van Bayer Leverkusen.

Meissner werd afgelopen seizoen al gehuurd van ADO en heeft vandaag tot 2021 getekend. Dat geldt ook voor de negentienjarige Akkaynak, die overkomt van Bayer Leverkusen. De middenvelder droeg zijn hele leven het shirt van Leverkusen, maar verkast nu dus naar Willem II. "Ik had verschillende opties in Europa, maar voor mijn ontwikkeling vind ik de Nederlandse competitie het meest interessant: er wordt hier aanvallend gespeeld en talenten krijgen de kans. De gesprekken met de club waren ook erg fijn. De trainer werkt graag met jonge spelers, zei hij, en dat motiveert me om naar Willem II te komen", reageert de spelmaker.

Technisch directeur Joris Mathijsen is blij met de voormalig Duits jeugdinternational. "We volgden Atakan al een tijdje. Hij is een talentvolle middenvelder, aan wie door meerdere clubs werd getrokken. Wij wilden hem graag hebben en dat het gelukt is hem aan boord te halen, daar zijn we uiteraard zeer tevreden over."

Beide Duitsers hebben dus tot 2021 getekend in Tilburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen