Spoorboekje: laatste duels in achtste finales van het WK

3 juli 2018, 07:40   Bijgewerkt: 6 juli 2018, 18:43

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 3 juli.

Specials

Danny Buijs over Padt en Mahi

Nadat Sergio Padt eerder deze week definitief zijn 1-jaar doorlopende contract bij FC Groningen verlengde, sijpelde gisteren het nieuws door dat De Trots van het Noorden ook met de 24-jarige Mimoun Mahi in gesprek is over een contractverlenging. Hoofdtrainer Danny Buijs laat in gesprek met FCUpdate.nl weten dat hij zeer content is met de verlenging van aanvoerder Padt, en hoopt dat ook Mahi aanblijft.

Wedstrijden

Zweden - Zwitserland (16.00 uur)

Wie het duel ziet, zou misschien denken dat het tot stand is gekomen op basis van alfabetische volgorde. Maar niets is minder waar, Zweden verraste vriend en vijand door de poule met Duitsland en Mexico te winnen, terwijl Zwitserland een prima indruk maakte in de poule met Brazilië. Beide teams zitten aan de 'makkelijke' kant van het WK: reden te meer om ook dinsdagmiddag weer te verrassen.

Genemuiden - PEC Zwolle (19.30 uur)

Rafael van der Vaart stal de afgelopen dagen de hoofdrol in de hoofdstad van Overijssel, toch zal trainer John van 't Schip van zijn eigen mannen ook meer willen zien dan wat tegen Berkum werd vertoond. Hoewel het 'slechts' de voorbereiding betreft, moet er meer inzitten dan een moeizame 1-3 zege op de amateurs. Onduidelijk is of Van der Vaart ook speelminuten krijgen: in Genemuiden hopen ze van wel.

Colombia - Engeland (20.00 uur)

De Engelse fans weten het zeker: de wereldtitel komt dit jaar naar Engeland. Football's coming home. Maar in de weg naar de finale wacht wel een van de zwaarste opponenten die nog aan de 'zwakke' kant van het toernooi zitten. Dus moet er volle aandacht zijn voor de mannen van Gareth Southgate, die wel het grote vertrouwen genieten in eigen land. Maar dat was er weleens vaker de laatste jaren...

Voetbal op tv

16.00 uur: Zweden - Zwitserland, NPO 1, live verslag van het WK-duel

20.00 uur: Colombia - Engeland, NPO 1, live verslag van het WK-duel

21.45 uur: WK Talk, FOX Sports 1, praatprogramma over het WK

21.50 uur: VI Oranje Blijft Thuis, RTL 4, praatprogramma over het WK

22.05 uur: Studio Rusland, NPO 1, praatprogramma over het WK

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen