Ten Hag: "Het zou zeker kunnen dat Ziyech blijft"

19 juli 2018, 10:13

Ondanks zijn vertrekwens en gesprekken met andere clubs is Hakim Ziyech nog altijd Ajacied. Erik ten Hag sluit niet uit dat de Marokkaanse spelmaker daadwerkelijk in de hoofdstad blijft. Voor Ajax is dat allesbehalve een ramp, want de Amsterdammers houden Ziyech er graag bij.

"Het zou zeker kunnen dat Ziyech blijft", zegt Ten Hag tegen de NOS. "Hij heeft de wens om te vertrekken, daar zijn twee jaar geleden al afspraken over gemaakt. Er is ook gesproken met clubs, maar op dit moment is er niks concreet. Hij is uiterst gemotiveerd om met ons het seizoen in te gaan. Hij heeft plezier en wil z'n bijdrage leveren."

Ziyech heeft nog tot 1 september de tijd om eventueel een nieuwe club te vinden. "Hakim heeft een bepaalde wens uitgesproken. Maar als hij die niet kan realiseren, dan houden we hem met alle plezier hier", aldus directeur spelersbeleid Marc Overmars in De Telegraaf. "Ik denk dat we hem hard nodig hebben dit seizoen, want hij kan op verschillende posities spelen."

AS Roma werd een tijd in verband gebracht met Ziyech, maar de Romeinen gaven onlangs aan dat hij op het moment niet in beeld is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen