Gisteren gemist: DFB reageert op Özil, Tadic nog niet fit

24 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 23 juli 2018, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 23 juli.

Duel met Sturm Graz lijkt te vroeg te komen voor Tadic

Dusan Tadic verschijnt woensdag waarschijnlijk niet aan de aftrap als Ajax het opneemt tegen Sturm Graz. De 29-jarige Serviër trainde maandag voor de eerste keer met de groep mee, maar het duel in de voorronde van de Champions League lijkt te vroeg te komen. Tadic meldde zich onlangs in Amsterdam na een welverdiende vakantie.

Duitse bond betreurt besluit Özil en verwerpt beschuldigingen

De Duitse voetbalbond (DFB) heeft gereageerd op de beslissing van Mesut Özil om zijn interlandcarrière te beëindigen. De aanvallende middenvelder kondigde het afgelopen weekend zijn afscheid aan als Duits international en wees daarbij met een beschuldigende vinger naar de voorzitter van de DFB, Reinhard Grindel. De voetbalbond wijst maandag de beschuldigingen van racisme van de hand.

AS Roma bevestigt: Malcom onderweg naar Italiaanse hoofdstad

Malcom is de volgende speler die AS Roma komt versterken. De Romeinen bevestigen een overeenstemming te hebben bereikt met Girondins de Bordeaux over de transfer van het 21-jarige toptalent. Naar verluidt strijkt de Franse club een transfersom op van 32 miljoen euro, die door bonussen kan oplopen tot 36 miljoen.

Fortunees Semedo moet droomtransfer mogelijk uit hoofd zetten

Lisandro Semedo lijkt een droomtransfer naar West Bromwich Albion uit het hoofd te moeten zetten. De 22-jarige aanvaller leek op weg naar de Engelse club, maar het is al een behoorlijke tijd stil vanuit Engeland. De clubs en speler hebben volgens De Limburger weken geleden een mondelinge overeenstemming over de overgang van Semedo bereikt.

Jørgensen terug bij Feyenoord: "Ik heb het voetbal gemist"

Nicolai Jørgensen is maandag als laatste WK-ganger teruggekeerd bij Feyenoord. De Deense spits staat te popelen om weer aan de slag te gaan. Dinsdag neemt hij voor het eerst deel aan de groepstraining van de Rotterdammers.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen