Bruggink looft Van Bommel: "Hij wil aanvallender spelen"

1 augustus 2018, 08:27   Bijgewerkt: 1 augustus 2018, 10:49

Arnold Bruggink verwacht dit seizoen een sterk PSV. De oud-speler van de Eindhovenaren en huidig FOX Sports-analyticus denkt dat de club met de nieuwe trainer Mark van Bommel goede zaken heeft gedaan. "Ik heb stukjes van vriendschappelijke wedstrijden gezien. Die maakten indruk."

"Ik heb van mensen die dichtbij hem staan veelbelovende verhalen gehoord over Van Bommel als trainer. Hij heeft een duidelijk idee over hoe hij wil voetballen", aldus Bruggink tegenover Vara Gids. "Hij wil aanvallender spelen dan Cocu deed." PSV kende een keurige voorbereiding met overwinningen op onder meer Galatasaray en Valencia. "Ik heb stukjes van vriendschappelijke wedstrijden gezien. Die maakten indruk."

Buiten het feit dat Phillip Cocu vertrok als trainer, moest PSV ook op zoek naar een nieuwe technisch directeur omdat Marcel Brands aan de slag ging bij Everton. Hij werd vervangen door John de Jong. "Ook daar heeft PSV goed op ingespeeld", vindt Bruggink. "Hij werkte al vijf jaar met Marcel, weet wat zijn aanpak was en kent zijn contacten."

Dit weekend valt te bezien wat de goede PSV-voorbereiding waard was. Dan wacht bekerwinnaar Feyenoord voor de clash om de Johan Cruijff Schaal. Een week later speelt PSV voor het eerst in de competitie. FC Utrecht is dan de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen