Spoorboekje: weer nieuwe speler voor Twente, ADO oefent

3 augustus 2018, 07:00   Bijgewerkt: 2 augustus 2018, 23:22

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 3 augustus.

Nieuws

Twente strikt weer een nieuwe speler

En opnieuw strikt FC Twente een nieuwe speler. Nacho Monsalve tekent vrijdag een tweejarig contract, weet de Tubantia. Met deze Spanjaard haalt Twente een 24-jarige verdediger in huis. Monsalve is transfervrij, nadat zijn contract bij Rayo Vallecano is afgelopen. De Tukkers versterkten zich deze week al met [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336315/officieel-twente-pikt-aanvaller-aitor-op-bij-sevilla-b/,_blank,Aitor] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/336343/twente-haalt-met-braziliaan-ricardinho-nodige-ervaring-binnen/,_blank,Ricardinho].

Wedstrijden

ADO Den Haag - Aris Thessaloniki (19.00 uur)

ADO Den Haag strompelde door de voorbereiding, met nederlagen tegen Goes (2-1), FC Dordrecht (0-2) en TOP Oss (0-3). Maar met de competitiestart in zicht lijkt Alfons Groenendijk de boel steeds meer op de rit te krijgen. De Residentieclub boekte knappe zeges op Athletic Bilbao (3-2) en Panathinaikos (3-1). Het oefenduel van vanavond met de Griekse promovendis Aris Thessaloniki is voor ADO de laatste test voor de competitieopener van volgende week tegen FC Emmen.

Waasland-Beveren - Standard Luik (20.30 uur)

De generale repetitie van Standard Luik voor het Europese treffen met Ajax. De Belgische club won vorige week het spectaculaire openingsduel met 3-2 van AA Gent. Les Rouches zijn aan hun stand verplicht om ook Waasland-Beveren te kloppen, de nummer twaalf van vorig seizoen. Ieder ander resultaat bezorgt Standard een domper voor het duel met Ajax in de derde voorronde van de Champions League.

Hamburger SV - Holstein Kiel (20.30 uur)

Er wordt vanavond historie geschreven in Duitsland, want Hamburger SV gaat voor het eerst in de geschiedenis een wedstrijd spelen in de 2. Bundesliga. De gedegradeerde club uit Hamburger opent het nieuwe seizoen thuis tegen Holstein Kiel. Een gemakkelijke wedstrijd gaat het waarschijnlijk niet worden, want de bezoekers eindigden vorig seizoen als derde. 

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

20.25 uur: Waasland Beveren - Standard Luik, Ziggo Sport, live verslag van het competitieduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen