NAC wint doelpuntrijke pot van City, Cambuur langs Sparta

4 augustus 2018, 16:32

Het regent vandaag weer oefenwedstrijden. De Eredivisionisten spelen hun laatste potjes voordat aankomend weekend de competitie van start gaat. NAC Breda zorgde op de Open Dag voor een spektakelstuk door met 4-3 van een afvaardiging van Manchester City te winnen.

De Parel van het Zuiden versterkte zich vanochtend met Anouar Kali en liet op de jaarlijkse Open Dag zien dat het aanvallend wel goed zit in Breda. Mitchell Te Vrede, Mounir El Allouchi, Gervane Kasteneer en Jordan van der Gaag scoorden voor NAC en het was genoeg om de drie tegentreffers van de City-beloften onschadelijk te maken.

Degradant Sparta Rotterdam beleefde een slechte generale voor de Eerste Divisie. SC Cambuur was op het Kasteel met 0-2 te sterk en de score had nog hoger kunnen uitvallen. Dankzij Tyrone Conraad en Issa Kallon. 

Eerder vandaag verloor AZ van mede-Eredivisionist Excelsior. Het was opnieuw een teleurstelling voor de club uit Alkmaar, die donderdag ook al werden uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League.

Er staan vandaag nog meer oefenpotjes van Eredivisionisten op de planning. Zo oefent VVV-Venlo nog tegen FC Volendam, ontvangt FC Groningen het Franse SM Caen en moet SC Heerenveen vertrouwen tanken tegen Levante.

Start het seizoen met 50 euro bonus en zet in op PSV - Feyenoord voor een vliegende start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen