Geen Villarreal of AC Milan, maar Sevilla voor Poulsen

13 juni 2006, 10:56

Er is een einde gekomen aan de soap rond Jakob Poulsen. De Deense middenvelder van Schalke '04 bracht zichzelf eerder dit seizoen in de problemen door zowel met de clubleiding van Villarreal als AC Milan een akkoord te bereiken. Waar twee honden vechten om een been, gaat een derde er mee heen. En dus tekende Poulsen vandaag een contract bij FC Sevilla.

Zowel Villarreal als AC Milan claimde de middenvelder voor komend seizoen vastgelegd te hebben, maar de laatste weken veranderde de situatie. AC Milan leek geen zin te hebben in juridisch getouwtrek en besloot haar interesse terug te trekken. Villarreal voldeed op haar beurt plotseling niet aan de financiële afspraken met Poulsen, waarna de Deen opnieuw op zoek ging naar een nieuwe club. 

Dat is uiteindelijk FC Sevilla geworden. De UEFA Cup-houder, die eerder al interesse toonde in Joris Mathijsen, heeft de komst van de middenvelder op haar website bekend gemaakt. Poulsen, die in 2002 voor ruim zes miljoen euro van FC Kopenhagen naar Schalke ging, heeft in Sevilla zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen