Gisteren gemist: loting Champions League, Promes naar Sevilla

31 augustus 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 30 augustus.

PSV loot Barça, Spurs en Inter, Ajax in poule met mogelijkheden

Ajax en PSV weten hun tegenstanders voor de Champions League. Vooral de landskampioen mag zijn borst natmaken. De Eindhovenaren nemen het op tegen FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale. Ajax ontmoet Bayern München, Benfica en AEK Athene. Dat heeft de loting van donderdagavond uitgeweze[a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/337711/psv-loot-barca-spurs-en-inter-ajax-in-poule-met-mogelijkheden/,_blank,n.]

Sevilla bevestigt: Promes onderweg naar La Liga

Sevilla heeft donderdagavond bevestigd dat Quincy Promes onderweg is naar de vijfvoudig Europa League-winnaar. De Oranje-international ondergaat vrijdag de medische keuring, waarna zijn transfer van Spartak Moskou naar La Liga afgerond kan worden.

Heracles Almelo heeft weer beet en verlost Groningen van Drost

Heracles Almelo heeft zich ook weten te versterken met Jesper Drost. De 25-jarige middenvelder komt over van FC Groningen, waar hij vorige week aanstuurde op een vertrek. Heracles bereikte met Drost overeenstemming over een tweejarig contract, met de optie voor nog een seizoen. De Almeloërs presenteerden vandaag (donderdag) ook al Dabney dos Santos van AZ.

Ajax gaat geen speler meer halen: "Alle opties bekeken"

Ajax gaat geen speler meer halen. Voor het verstrijken van de transferdeadline hoopte Erik ten Hag nog op aanvallende versterking, maar dat blijkt op zo'n korte termijn onhaalbaar. "De huidige selectie is de groep waar de competitie en de Champions League mee in gaan", aldus de trainer van Ajax.

De Roon en Hateboer spelen dit seizoen geen Europees voetbal

Marten de Roon en Hans Hateboer zijn dit seizoen niet in Europa actief. Hun club Atalanta Bergamo werd donderdag uitgeschakeld in de laatste voorronde van de Europa League. FC Kopenhagen bleek na penalty's te sterk.

Bekijk hier alle uitslagen van de play-offs in de Europa League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen