Willian spreekt zich uit: "Heb nooit bij Chelsea weg gewild"

9 september 2018, 18:39

Hij werd afgelopen zomer in verband gebracht met FC Barcelona en Manchester United, maar Willian is blij dat hij nog speler van Chelsea is. De Braziliaanse aanvaller is gelukkig in Londen en hoopt nog jaren voor zijn huidige werkgever uit te kunnen komen.

De dertigjarige technicus werd afgelopen transferperiode nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij Chelsea. Een verstoorde relatie met Antonio Conte zou de oorzaak zijn, maar de Italiaan is inmiddels afgezwaaid om Stamford Bridge. "Er is veel gezegd en geschreven over mij, maar ik heb nooit gezegd dat ik weg wilde bij Chelsea. Ik heb altijd aangegeven dat ik hier lang wilde blijven en ik ben hier gelukkig. Mijn focus ligt altijd op deze club. Mijn contract loopt hier over twee jaar af en ik ben van plan om nog jaren in de Premier League te spelen", zegt hij op de clubwebsite.

Willian heeft inmiddels vijf seizoenen achter de rug bij Chelsea, dat hem destijds overnam van Shakhtar Donetsk. Hij voelt zich in de bloei van zijn loopbaan. "Ik zit in een goede fase", zegt de international. "Ik wil dus graag op deze manier doorgaan en zelfs nog beter spelen dan vorig seizoen. Ik ben trots dat ik me speler van Chelsea mag noemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen