Bizarre bekerzege Man United: arbiter aangevallen, drie rode kaarten, Ten Hag juicht

19 maart 2023, 19:17   Bijgewerkt: 19 maart 2023, 20:06
Bizarre bekerzege Man United: arbiter aangevallen, drie rode kaarten, Ten Hag juicht

Manchester United is door het oog van de naald gekropen in de kwartfinale van de FA Cup. In eigen huis keek de ploeg van Erik ten Hag na zeventig minuten tegen een 0-1 achterstand aan tegen Fulham. De bezoekers hielpen The Mancunians echter terug in het zadel door in één minuut twee rode kaarten te pakken. Daarna kantelde de wedstrijd in het voordeel van Manchester United. 

Eerst veroorzaakte Willian een strafschop door een schot van Jadon Sancho met de arm van de doellijn te houden, waarna hij met rood werd weggestuurd door scheidsrechter Chris Kavanagh. In het daaropvolgende opstootje liepen de emoties van de Servische spits Aleksander Mitrovic dusdanig hoog op dat ook hij naar de kant werd gestuurd. Mitrovic zocht de confrontatie met Kavanagh. Tot slot werd ook de boze Fulham-trainer Marco Silva werd weggestuurd, waardoor het totale aantal rode kaarten op drie uitkwam. 

Bruno Fernandes benutte vervolgens de strafschop. Nog eens twee minuten later zorgde Bayern München-huurling Marcel Sabitzer daarma met zijn eerste treffer in Engelse dienst voor de 2-1 in de kwartfinale van het belangrijkste Engelse bekertoernooi. In de zesde minuut van de blessuretijd maakte Fernandes met een harde, diagonale knal een einde aan alle onzekerheid: 3-1. 

Dankzij de zwaarbevochten zege blijft Ten Hag op alle fronten actief met Manchester United. In de halve finale neemt zijn ploeg het op tegen Manchester City, Sheffield United of Brighton & Hove Albion.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Ik kijk altijd met verbazing naar hoe sommige spelers een penalty nemen. Van die rare schuine loopjes, een beetje inhouden, 20 pasjes op een meter afstand... Echt idioot. Ik snap niet dat dat gewoon mag. Het ziet er niet uit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen