Hattrickheld en briljante Hazard, City verslaat Fulham

15 september 2018, 17:54

In de Premier League blijft Chelsea net als Liverpool foutloos. De Londenaren wonnen hun vijfde wedstrijd voornamelijk dankzij Eden Hazard met 4-1 van Cardiff City. Manchester City doet ook uitstekende zaken in de bovenste regionen door met frivool voetbal een 3-0 zege te boeken op Fulham.

Chelsea – Cardiff City: 4-1

In Londen werd het de middag van Eden Hazard. De Belgische vleugelspeler trok zijn WK-vorm door naar zijn club en daar plukte heel Chelsea zaterdagmiddag de vruchten van. Al zag het daar in de openingsfase niet naar uit. Na een klein kwartier pakte Cardiff City verrassend de leiding via Souleymane Bamba. Vanaf dat moment stond de kleine Hazard op. Met twee veldgoals voor en een trefzekere elfmeter na rust boog hij in zijn eentje de achterstand om in een voorsprong. William maakte er in de slotfase nog een voor de statistieken: 4-1.

Manchester City – Fulham: 3-0

Het was weer eens een middag genieten van Manchester City. De equipe van Pep Guardiola had negentig tellen nodig om de ban te breken tegen Fulham: Leroy Sané tikte van dichtbij binnen. Het bleek de opmaat voor een zorgeloze middag. Het enige dat de City-spelers kwalijk kan worden genomen, is dat het slechts 3-0 werd. Alleen David Silva en Raheem Sterling scoorden nog voor de thuisploeg, die door de winstpartij in het spoor blijft van Liverpool en Chelsea.

Overige uitslagen:

Newclastle United – Arsenal: 1-2

Huddersfield Town – Crystal Palace: 0-1

Bournemouth – Leicester City: 4-2

Later vandaag begint Watford – Manchester United om 18.30 uur. Bij winst komt de thuisploeg op gelijke hoogte met koplopers Liverpool en Chelsea. Eerder won Liverpool vandaag (zondag) de topper tegen Tottenham Hotspur met 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen