Schalke 04 en Valencia geven slechte seizoenstart een vervolg

15 september 2018, 20:26

Het is crisis bij Schalke 04: nadat er werd verloren van VfL Wolfsburg én Hertha BSC is er ook in de derde wedstrijd in de Bundesliga geen punt gepakt. Borussia Mönchengladbach was zaterdagavond in eigen huis te sterk (2-1), dankzij doelpunten van Matthias Ginter en Patrick Herrmann. Ook voor Valencia gaat het vooralsnog niet geweldig: zij kwamen wederom niet tot scoren en speelden doelpuntloos gelijk.

Schalke 04 - de nummer twee van afgelopen seizoen - ging de eerste twee duels onderuit in de Bundesliga en kreeg in beide ook duels een rode kaart. Dus toen na drie minuten Ginter de bezoekers alweer een volgende tegenvaller bezorgde door raak te knikken, moest Schalke direct in de achtervolging. Hoewel de ploeg van Domenico Tedesco ditmaal geen rode prent kreeg voorgehouden, slaagde het er niet om nog gelijk te maken. Een kwartier voor het einde besliste Hermann het duel door de tweede te maken van Mönchengladbach. De aansluitingstreffer van Breel Embolo diep in blessuretijd viel te laat. 

In Spanje heeft Valencia, vorig seizoen eveneens een verrassing maar dan in de Primera Division, zichzelf weer een slechte dienst bewezen. Na remises tegen Atlético Madrid (1-1) en Levante (2-2) en een nederlaag tegen Espanyol (2-0) kwam de formatie van Marcelino niet tot scoren tegen Real Betis Sevilla. Omdat de bezoekers - die vier punten hadden verzameld uit de eerste drie wedstrijden - dat ook niet deden, bleef de schade voor Valencia wel beperkt. Maar een overwinning is er nog niet geweest voor de formatie, die Juventus komende midweek treft in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen