Vormer kon naar zandbak, maar verkoos 'mooi leventje' bij Club

22 september 2018, 13:14

Ruud Vormer heeft de afgelopen zomer een miljoenencontract laten liggen. De Oranje-international kon Club Brugge verruilen voor een paar jaar voetballen in Saudi-Arabië, maar besloot uiteindelijk om toch in België te blijven. "Even later dacht ik weer aan het mooie leventje dat ik hier heb."

Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline kwam de aanbieding vanuit de zandbak Vormers kant op, blijkt uit een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik kon een fantastisch contract voor drie jaar tekenen in Riyadh, de hoofdstad van Saudi-Arabië." Zelf kwam Vormer tot een akkoord, maar Brugge weigerde de international te laten gaan. "Toen heb ik heel erg getwijfeld wat ik zou doen."

Na overleg met zijn vrouw en ouders besloot Vormer in België te blijven. "Het ene moment zei ik: 'Schat, drie jaar ballen en we zijn klaar'. Maar even later dacht ik weer aan het mooie leventje dat ik hier heb."

Vormer verlengde vlak voor het begin van de transfermarkt nog zijn contract. Hij ligt nog tot 2022 vast in Brugge, dat ook nog een optie voor een extra jaar heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen